2011. április 18., hétfő

76.fejezet - Kis info Anna Lilláról

Ma voltunk doktornéninél és nagyon klassz híreket kaptunk.A terheléses vércukrom kiváló lett, még a minimumnál is éppen kevesebb, a koleszterinem viszont magas, 7-es lett. A doktornő kérdezte is, nem viszket-e a bőröm,mert az ezért lehet...mondtam,hogy igen, szokott, de azt hittem, hogy a pocakom növekedése miatt feszülhet. Kérdeztem,miért van ez, azt mondta, hogy ilyenkor hajlamos az epe kicsit pangani, nem okoz gondot a kicsikének, de a mamának lehet kellemetlen.

Megnéztük az UH-n is, képzeljétek el,máris befordult irányba,a legutóbbi vizsgálatkor még medencevégi fekvésben volt, mostmár fejvégi:))Remélem,hogy így is marad már,bár egyre kisebb helye van forgolódni. Én nagyon büszke vagyok rá,hogy ilyen kis ügyes volt...azt mondta a doktornéni, hogy hibátlan a méhlepény is, a kislányom pofiját is láttam,nagyon nyammogott a magzatvizen megint..Aztán odatette a kis pracliját nyújtott ujjakkal a tenyerével kifelé, mint aki utálja, ha fényképezik,ezen meg nevetnem kellett...

Olyan érzésem van, mintha már most ismerném, mintha már tudnám, hogy milyen jópofa figura lesz belőle. Dehát nem is lehet más..:))
Most megint négy hónap szünet, a 32. héten megyünk megint.
Egy fontos információ, a fenekétől a feje búbjáig már 27 centi...plusz a lábikók..:)

10 megjegyzés:

  1. Milyen nagy már. :) Szerintem nem négy hónap szünet következik a következőig... :) Addigra már Veletek lesz Anna Lilla.

    Gratulálok itt is az esküvőhöz!

    VálaszTörlés
  2. Juj mekkora már:)
    Jó hogy nálatok egybe mérik...ohhhh:)

    VálaszTörlés
  3. Jah és a kislányod beszélhetne az enyémmel, mert minden nap meghallgatom odabent a szívét és ma lent volt, de pár napja még vígan lefele rugdosott!
    Aggódok is hogy ennyit forgolódik...

    VálaszTörlés
  4. Jaj igen:D Nem négy hónap..:D Azon nevetek most,hogy a leletemre is 42 m-t írt a doktornő a 42 mm helyett...:D Szépen is lennénk...

    VálaszTörlés
  5. Micsoda jó hírek! :D Öröm olvasni!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok Évi, az esküvőhöz és Anna Lillához is! Nagyon-nagyon sok boldogságot mindhármótoknak!

    Visszalapoztam a kombinált tesztes bejegyzéseidhez, de lenne néhány kérdésem:) A II. sz. Klinikán voltál? Ott fizetős a vizsgálat? Hogyan kell bejelentkezni és kb. mennyi idővel előtte érdemes (hogy kapjak is időpontot a 12-14. hét között vmikor).
    Ne haragudj, hogy Téged zaklatlak a kérdéseimmel, csak nem találtam a neten választ, az orvos meg annyi mindent mondott egyszerre, hogy a lényeget elfelejtettem megkérdezni.
    Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!

    VálaszTörlés
  7. Szia:)Köszönjük szépen a gratulációt! Semmi probléma,kérdezz bátran,azért nagyjából ezért (is) van ez a blog.:)

    Én a SOTE 2-n voltam,ott nem kértek érte pénzt és három nap alatt megvolt az eredmény még úgy is, hogy kiküldték Angliába.Amikor meglett az eredmény,mélben küldték el.
    A doktornő adott egy "kvázi beutaló"-t,ami nem is volt igazi beutaló,egyszerűen csak mondta,hogy sétáljak le a laborba odalent, az alagsorba és ott leveszik a vért.Ugye,ahhoz nem kellett éhgyomorral menni,az nagy segítség volt.
    Elvileg úgy van, hogy van valamennyi fő limit vagy havonta, vagy hetente vagy nem tudom,mennyi időre,nekem úgy mondták, azért tudják levenni ingyen,merthogy még beleférek a limitbe.Érdemes megkérdezni az orvosod, ha oda tartozik és biztosan meg fogja tudni mondani, hogy is van ez.De mindenképpen ő kell,hogy elküldjön, viszont várni nem nagyon kell, ha jól tudom, mert ha befér az ember ebbe a limitbe, akkor 5 perc alatt megcsinálják az egyik délelőtt..:)

    Remélem,tudtam valamennyit segíteni!:)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon nő ez a lány!! :) Jó olvasni ilyen híreket.
    Tényleg lesz esetleg az esküvőről élménybeszámoló, vagy fotó? Meg szabad nézni valahol Benneteket? :)

    VálaszTörlés
  9. Bizony!A másik,esküvős blogon már fenn van valamennyi kép meg beszámoló,de még nem gyűjtöttem be mindenkitől mindent és a videóból is szeretnék kicsit összevágni majd:))

    http://www.eskuszunk.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  10. Nagyon köszönöm a választ! Elméletileg oda tartozik az orvosom, remélem, akkor elintézi. Igazából úgy fogalmazott, mintha nekem kellene utánajárnom, de még találkozunk addig, majd rákérdezek.
    Köszönöm és további jó pocakosságot, tökéletes fejlődést Nektek! :)

    VálaszTörlés