2011. január 18., kedd

39.fejezet - Megindult a növésben




























11 napja készítettem el az első pocakfotókat,máris észrevehetően nagyobb lett a poci:))Már nehezebben hajolok előre,és hol van még az igazi nagy has?Görnyedve ülni a gépnél már nem tudok egy óránál tovább,mert jelez Babszem elég erőteljesen,hogy jobb lenne,ha elférne.
A rosszulléteim teljesen elmúltak,az emésztésem is visszatért a normál kerékvágásba,aminek nagyon-nagyon örülök...vagy csak én nem járok már vezetni és nem ugrok be a Burgerkingbe ezért-azért,hogy jutalmazzam magam:) Iszonyú sokat számít...

Lehet,hogy ez a hamburgerezős hónap volt az oka,de máris 5 kiló van rajtam...és mostmár hiába nem eszem semmi édességet,iszom is mellé sokat, egyre brutálabb számokat mutat a mérleg:)
A "szakirodalom" szerint a fél időig, ami nekem még egy hónap,elvileg nem is kéne érdemben hízni:)
Tudom,mondtátok,hogy ne érdekeljen,annyira nem is izgat, csak a hiúságom ugye...hogy fogok mutatni az esküvőmön,ha a karom is meg a képem is felpuffad:)

Néha fáj egy kicsit a hasam, a méhem környéke,de ez állítólag normális.

Az ügyintézés fázisában elég sok felé kellene mennem,többek között Pestre is.Ma elmegyek,mert viszonylag tiszta az idő,de a tegnapi ködben nem tudtam másra gondolni csak arra a reklámra,amelyikben ilyen immunerősítőt reklámoznak és a metró ajtaja kinyílik,odabent meg mindenki egymás képébe köhög meg tüsszög. És a legszomorúbb,hogy ezt túlzásnak szánják,pedig ez a teljes igazság...Nem is szívesen megyek le,ha lehet inkább a felszín felett közlekedem,ahol lehet,hogy hosszabb,de legalább van levegő..
De ma elmegyek a Petzválba és elkérem az igazolásomat a jogosítvány igényléshez...alig várom,hogy vezethessek:)

Többi Kismami??Minden rendben?:)

14 megjegyzés:

  1. én 25 kilót híztam, ami persze nem normális, de előtte nagyon sovány voltam (174 cm, 49 kg) és azzal magyaráztam, hogy a szervezetem tudja, hogy mi kell neki. így is volt.

    amíg az eredmények rendben vannak, addig szerintem no para.

    nem mindenki rubintréka, aki csak 4 kilót hízik összvissz. (ami szerintem szintén nem normális)

    VálaszTörlés
  2. Tyűűű őszintén hova híztad azt az 5kg?????:D

    (nekem is most kezd jobban nőni...én holnap fotózom:P, nekem is múlnak a tüneteim :D)

    VálaszTörlés
  3. Ez ám a szép pocak és a csinos kismama! Vigyázz magatokra :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük szépen,rajta vagyunk a témán:))Vigyázunk magunkra,sokat pihenünk,én alszom,amíg a kicsi épül:)

    VálaszTörlés
  5. Tényleg nagyon aranyos pocakod van. Igazán szép, csinos kismama vagy! Én gyerek nélkül úgy nézek ki, mint aki már vagy 3at szült :-(
    Szerintem minden hónapban, legalább 1-2 kiló a megengedett... Szóval ne csüggedj! :-)
    Mikor is lesz a lagzi?

    VálaszTörlés
  6. Tényleg látszik, hogy nő a pocid, és jól áll!! Puszi!

    VálaszTörlés
  7. Csini poci. :))
    Szonjával nekem is meglódult az elején a súlyom, aztán középidőben semmit nem híztam szinte, a végén meg olyan szinten vizesedtem le, hogy nem tudom mennyi volt a hízás és mennyi a víz. Lénával az elején kicsit jobban figyeltem, mondván a vizesedésnek nem tesz jót a túlsúly, de a kórházból ugyanannyi kilóval jöttem haza. feljött ugyanúgy a plusz sok kiló, csak épp máskor. :) Ezen igazán ne aggódj!! :) Csini vagy és Babszemnek kell az energia. :))

    Kérdésed köszi, mi is jól vagyunk, ma előkotortam a kismama nacijaimat, mert bár sétálni még kényelmesen rám jönnek a rendes nadrágok, de huzamosan ülni már nem kényelmes bennük. :) És nagyon várom a holnaputánt, hogy megjöjjön a kombinált eredményem (közben kiderítettem, hogy mindig csütörtökön jön meg a lelet, ezért volt neked 2-3 nap, nekem 7. :) ).

    Puszi! Jó pocaknövesztést! :)

    VálaszTörlés
  8. Igen, határozottan nagyobb! :D És már a háttartásod is kismamás! :D

    VálaszTörlés
  9. Szerintem az az 5 kg nem számít "érdemi" hízásnak :) Nem is látszik rajtad, nagyon csinos vagy, kismamás háttartással meg főleg! (Nem fáj amúgy a gerinced?)
    Bízd Babszemre a dolgot, most Ő alakít Téged olyanná, hogy az neki a legjobb legyen! ^^

    VálaszTörlés
  10. Szia Inky!Holnap megyek a házasságkötőbe időpontot egyeztetni,remélem,hogy sikerül az április 16-át lefoglalni.:)
    Dórimama:)Rám már egy hónapja nem jön fel semmi ,ami szoros,mert nem bírom elviselni,ha csak kicsit is vágja a hasam..ülve a legrosszabb,és amikor vezettem,akkor ültem minden nap hat órát,úgyhogy átszoktam a macskanadrágjaimra tunikával:)Kíváncsi leszek majd a leletre,de úgyis tuti minden oké:)

    Kismamás háttartás,lányok!Mennyi munkám van pedig abban,hogy minél kevésbé toljam ki a fenekem..:D Dehát így akarja magát tartani,így kényelmes neki,és most ő a kapitány:)

    VálaszTörlés
  11. Én 4 hónapos terhes voltam az esküvőn.. vagy 4,5 hónapos.. háááát, az a fej, meg kar.. :) De ne számítson, nem az a lényeg, hanem a Babszem a pocidban!

    VálaszTörlés
  12. Szia Évi!

    Köztünk 1 hét van a Te/Ti javatokra, nálam nem volt súly változás de hirtelen teszem is hozzá hogy Ákitól maradt rajtam 10kg uh van még bőven...sajna. A hasfájás valóban normális nekem is fáj. Én szedek magneb6ot meg kálciumot az sokat segít ill én is alszom amikor Ákinak a délutáni alvása van :) Kitartás :)

    VálaszTörlés
  13. Poci, poci, pociiiii :))

    Évike mi az a buborék a combidon? :))

    VálaszTörlés
  14. Milyen szemed van... a tükrös szekrény fogantyúűja:D

    VálaszTörlés