2011. május 26., csütörtök

87.fejezet/2. - Újabb szerzemény

A boltokban tényleg borzasztó mintás anyagokból tudják megvarrni ezeket az amúgy elképesztően hasznos, praktikus holmikat, a kismama- vagy szoptatós párnákat.

Nagyon régen kerestem ebből is olyat,ami a kedvemre való,mert bár tudom, hogy meg tudnám varrni, egyrészt szeretném támogatni mások kétkezi munkáját, másrészt pedig sajnálom rá az időt...erre most igen...

És a teszveszen találtam Lehn Zsoltnéra, aki zseniális darabokat készít...ez, amit én vettem, eredetileg ikres méret, 165 cm hosszú, de pont jó mindenre, aludni rajta, fotelként használni az ágyon fekve, vagy majd biztonságban tudni rajta Annit...
Az ára 3700 Ft, 900 Ft-ért viszi el a futár.
Szerintem nagyon megéri.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon tuti! :) én kölcsön kaptam egyet annak idején, de végül sierült megvennem, mert annyira imádom. Tényleg sokféle lehetőség van a használatára, mi is kihasznnáljuk nagyon! Tökjó áron van, szerintem! :-)

    VálaszTörlés
  2. Ugye? Szerintem is...gondoltam csinálok egy kis reklámot...a huzata lecipzározható,mosható és külön golyókat is kaptam mellé,ha esetleg utántöltenék,vagy kivennék belőle.:)

    VálaszTörlés
  3. Praktikus darab.Én magam varrtam és szivaccsal tömtem és elég jól ki is használtuk.Anna az én lányom is és elég gyakran szólítom Anninak. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép!
    Tényleg borzalmas mintákkal készítik a legtöbbet...

    VálaszTörlés