2011. május 28., szombat

88.fejezet - A 33.hét végén




















Egy lány, aki eddig hol volt, hol nem volt (mert nem is volt igazán,mielőtt megismerte volna az Igaz szerelmet), lassan válik anyává. Lélekben. Mert ma csak úgy rádöbbent, hogy az olyan hosszúnak tűnő kilenc hónap hivatalosan 49 nap múlva véget ér.Fizikailag ez sokkal gyorsabb folyamat...

A napjai csak úgy teltek, észrevétlen, mégis villámgyorsan. A figyelme nem fordult minden esetben kizárólag befelé, voltak időszakok, amikor napokra elfelejtette, hogy többé már nincsen egyedül, mert a testét kiadta egy kis léleknek. A bérleti díj igen magas egy ilyen kényelmes helyen, ezt mind tudjuk, akik kerestük már a valódi Otthonunkat. Ez a kis pocaklakó is...a pocak tulajdonosának élete végéig törleszti majd ennek a kilenc hónapnak a bérét. Nem pénzben mérhető fizetőeszközökkel jön majd közénk, "csak" mosollyal,és sok-sok édes puszival, összebújással, később olyan drága szavakkal, mint "anya","apa" és "szeretlek"...dehát ezért érdemes megelőlegezni mindent.

Legalábbis az álmaimban valahogy így képzelem.

Az álmaim egyre kuszábbak, a napokban azt álmodtam, hogy a szomszéd kertbe átnézve a füvet sűrűn borították a szárnyukkal csapkodó fehér pillangók.Egyes álmoskönyvek szerint a pillangó a megnyugvás utáni vágy kifejezése, a fehér pedig ugyanez, kicsit máshogy fogalmazva, a lelki nyugalom elérése a megtisztulás által. Tény, hogy megnyugodnék,ha már a kezemben panaszkodna nekem sírdogálva, mert az azt jelentené, sikerült kibújni, és bár elfáradtunk mindketten, mostmár örökre együtt leszünk mi hárman.

2 megjegyzés:

  1. ez nagyon édes :)

    És igen: csodás érzés, amikor kimondja, hogy Anya és Apa :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! En 8 hete szultem a kisfiamat. Elso gyermek. Valoban csodas dolog, es semmi nem er fel a mosolyaval. :) es az az illat.... Az a minden! :)

    VálaszTörlés