2011. május 18., szerda

85.fejezet - Az élet a régi kerékvágásban

Ha lehet ilyet mondani, mert a mi életünk már soha nem lesz a régi kerékvágásban, minden nap egy új kerékvágás:)

A napok nagyon gyorsan telnek továbbra is. Nem tudom megmagyarázni, miért, talán mert annyi mindent szeretnék még megcsinálni, mielőtt a kisasszony megérkezik, hogy ezért érzem ennyire gyorsnak,mindenesetre, amikor ma rápillantottam a számlálóra és megláttam, hogy már csak 59 nap van hátra,meglepődtem.

Már vége is??Hiszen csak most kezdődött...most tudtam meg, hogy azért késik, mert elbújt egy kisbaba bennem, hiába volt negatív a teszt, és hogy anya leszek és Isti apa lesz.
Nem tudom, hogyan tudtam volna jobban kiélvezni vagy kihasználni ezt az állapotot, de most úgy érzem, hogy sokkal hamarabb vége lesz, mint ahogyan én azt az elején gondoltam.
Most, hogy már benéztünk a banyához és van már egy kis arcocska, amit tudok Hozzá kapcsolni,megváltozott az egész.Bár eddig is úgy éreztem, mintha már régen közöttünk lenne. És nem várom jobban, hogy élőben lássam, hiszen minden egyes pillanatban élőben látom, ahogy becsukom a szemem és "benézek" Hozzá, odabentre.

Nagyon sokat segít nekem ennek a helyzetnek a lelki/érzelmi feldolgozásában István, ezen nincsen mit tagadni. Amikor hazajön és a kicsit köszönti először, vagy amikor elmegy és Tőle köszön el utoljára, vagy azt mondja nekem:"Kicsikéim"...ezek mind-mind a kedvenc pillanataim. Amikor csak úgy ül a kanapén és azt mondja, milyen jó lesz nekünk itt hármasban...vagy látom, milyen lelkesen mesél róla a barátainak...
Nem is tudom,mihez kezdenék Nélküle.

Ami a készülődést illeti, ma nagybevásárlást rendeztem a neten, mivel nem a szabvány 120x60 cm-es ágyikót vettük,hanem 70x 140 cm-est, így kénytelen voltam komoly nyomozásba fogni. Végül sikerült rendelnem matracvédőt és gumis lepedőt, meg két kis kapucnis kifogót,textilpelenkákat és mindenféle ilyesmit. Már alig várom, hogy itt legyenek és rakosgathassam ezeket is el a méltó helyükre.
Aztán várom a futárt, hogy hozza a zenélő forgót, amit azonnal szét fogok vágni, mert a függőit kicserélem a horgolt barikra, amiket még télen készíttettem. És ha ez is megvan, akkor már csak néhány apróság vár ránk a pelenkázó lap megtervezésén és kárpitoztatásán kívül.Mert ugye milyen vagyok én, azt találtam ki, hogy csináltatok egy bútorlap alapot, aztán azt a szépséges fehér műbőrömmel és kárpitosszegekkel bevonatom valami szakinál.:)Ez lesz keresztbe téve az ágyrácsokra.Hely híján...
De legalább teljesen egyedi lesz.

Terveztem baldachint is akasztani az ágy fölé, de nem is igazi baldachin az, inkább ilyen moszkító háló, aztán Apácskával végül arra jutottunk, hogy inkább az összes ablakra szúnyoghálót rakatunk, és akkor mi is meg leszünk védve:)Mindettől független még izgat ez a baldachin-téma, mert olyan jó kuckós...én is imádtam sokáig.

4 megjegyzés:

  1. én is azt akartam pont írni, hogy muti a barikat! :)) kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az egész kompletten, mikor készen lesz! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia ! Nekem is annak idején kiságyra rakható pelenkázóm volt/ 29 éve/ A farészt a férjem csinálta, vagy csináltatta? Bevontam öntapadó tapétával és varrtam bele egy betétet akkor olyan 1-2 cm-es szivacsra. Most már lehet ilyen fliz is kapni szerintem az is jó.

    VálaszTörlés
  3. Itt vannak a barik, a következő megjegyzésben:)Ha készen lesz a függő,mutatom azt is:)

    VálaszTörlés