2011. május 26., csütörtök

87.fejezet - Szintlépés a "nursery"-ben

Kerestem a neten zenélő forgót a kiságy fölé,miután minden boltban rondákat láttam...de nem most,ez előtt egy fél évvel legalább,még tavaly valamikor. Miután a neten sem találtam,véletlen belefutottam freesia boltjába a meskán és megláttam a kis bárányait,amikbe azonnal beleszerettem. Egyből megszületett a kép a fejemben, hogy miért is nem csinálok belőlük zenélő forgót én magam? Ha nem találom, ami tetszik, tervezzem és valósítsam meg,nem igaz?

Úgyhogy módosítottam a keresési feltételeket, mivel a bárányok megvoltak már, csak egy zenélő kellett,ami forog. És felhúzhatós. És el lehet viselni a dallamát. És meg is találtam, a Mária Bababolt kínálta a teszveszen 3500 Ft-ért. Mondjuk semmi más elvárásom nem volt, csak annyi, hogy ne legyen rajta semmi márkajelzés,matrica,grafika, semmi.

Megrendeltem szépen,némi kis nehézséggel hozzá is jutottam, egy futár hozta ki, a futár költséggel együtt 4800 Ft volt,még így is sokkal kevesebb, mint azok a nem tetsző darabok, amiket a boltokban láttam.
De, mivel én én vagyok és írtózom mindentől, ami műanyag és kommersz, nyilvánvaló volt, hogy nekem nem lesz jó, ahogy van, pedig meglepően ízléses volt már így is.

Úgyhogy fogtam magam, levágtam a régi lógók zsinórját, ami amúgy is műszálas volt, maguk a kis plüssök is azok, de jók lesznek még mondjuk a hordozóra akasztható díszhez, amit terveztem amúgy is. A barik nyakába karikát varrtam, mert fejnehezek szegényképim,így kerültek némileg egyensúlyba és pamut szállal felakasztottam őket. Persze kis gyöngy díszítéssel, amúgy "évisen".

Most, ahogy így nézem a képen, a színek hiányoznak még,de meglesznek, amint beköltöztetem a párnákat és a játékokat is a kiságyba, valamint elkészül a kis zászlós kötelék a fejéhez.
Elég szín lesz az...
Szerintem.:)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon édesek a báránykák - igazán ötletesen megoldottad!
    A színeket pedig - jól érzed - nem kell túlzásba vinni. A picurkák nem szeretik a túl sok ingert.

    VálaszTörlés
  2. NAGYON IMÁDOM EZEKET A BARIKAT!
    De a lányomnál anno én is elkövettem ezt a hibát, hogy a forgója ilyen színtelen volt. Hát nem is nézte úgy mint a színes holmikat :D

    VálaszTörlés