2011. május 7., szombat

79.fejezet - Negyedik negyed

Elkezdődött... Mától már csak kereken tíz hét a hivatalos érkezési időpontig.Nem gondoltam volna az elején, hogy ez ennyire gyorsan el fog telni, való igaz, a "más állapot" tényleg más. Az ember lánya el van varázsolva, befelé figyel és nem is követi, mik történnek a világban körülötte (én pl. azóta nem nézek híradót), sokszor csak azt veszi észre, mennyien futnak folyton a saját életük és önmaguk után, hogy még időben beérjék magukat. Van, akinek ez egész életében nem sikerül.

Átértékelődtek a dolgok a fejemben, már nem számít, milyen anyagi javunk van, szerencsések vagyunk, mert nem éhezünk, nem fázunk, nem fogják elvenni a saját lakásunkat a fejünk fölül, nem vagyunk egyetlen főbérlőnek sem kiszolgáltatva. Nem kell attól rettegnünk, mikor küld el a felettesünk, és attól sem, hogy nem vagyunk egészségesek, mert azok vagyunk. És a kis kincsünk is az.

Bejelentkeztem babamozira a www.4dszentendre.hu oldalon, rendkívül kedves volt a hölgy, akivel beszéltem,szinte mosolygós,simogatós hangja volt, ami hihetetlen sokat számít. Mostmár akkor sem mennék máshová, ha kiderülne, hogy a szomszédban is üzemel egy 4d uh stúdió:)Úgyhogy 16-án mozizunk és talán végre meg tudom mutatni ezt a kis izgága szépséget itt belül.

A nem-magánrendelésnek ez az egyik átka, én mindig megnézem Annát, de képet nem kapok...de egyébként más hátrányát a magánnal szemben soha egy pillanatig sem éreztem.

10 hét, vagyis 70 nap és ez a kis maki már itt is lesz, anya és apa legnagyobb örömére, hogy aztán újra megtanuljuk szeretni egymást, hogy esélyt, alkalmat nyerjünk arra, hogy egy új emberét neveljünk, olyat, aki értékes és csodálatos, aki mindig mosolyogni fog és boldog kis lélek lesz. El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok a férjemnek, hogy ő is ilyen izgatott, hogy tudom, hogy ki fogja venni a részét mindenben, hogy olyan apuka lesz, akihez hozzábújhat majd a kislányunk, aki babusgatni, szeretni fogja és a szeretetét minden körülmények között ki is fogja majd mutatni neki.
Tényleg,minden nap rácsodálkozom,mennyire szerencsés vagyok.

Hajni képei a hét közepére várhatóak.

5 megjegyzés:

  1. Hú, nagyon kíváncsi vagyok a képekre !! :)

    És sok-sok boldogságot kívánok nektek Évi! :)

    tudod.. annyira igazak az első soraid ( is ) minderre én is rájöttem, ráébredtem már... az anyaság igazán méllyé varázsolja az embert.. Még mélyebbé, még akkor is, ha az volt esetleg már előtte is.


    puszi: vanessza.

    VálaszTörlés
  2. Annyira de annyira egyet értek Veled, pont ugyanígy gondolom, hogy nem az anyagi javak az elsődlegesek. Addig, amíg van mit enni, mit felvenni, van hol aludni, melegben, biztonságban, addig nem kell feltétlenül olya sokra vágyni. Nekem is hétköznapi vágyaim vannak, és olyan jó ezt másnál is érezni, olvasni!

    Nagyon kíváncsi vagyok erre a mozizásra :) Látom a pocakod is milyen hatalmas már, nem fura? Nem félsz, hogy nem bírod el? :) Egyébként rendkívül csinos kismama vagy, ehhez is csak gratulálni tudok :)

    Puszi,
    Nina

    VálaszTörlés
  3. Nagy motiváló erő, hogy egy ilyen ember mellett nem engedhetem el magam, hiszen akkor hova jutnánk...kire lehetne akkor büszke Apácska?:)

    Muszáj odafigyelnem magamra akkor is, ha magam miatt lusta lennék amúgy, mert ez a drága jó ember megérdemli, hogy ne egy banyával éljen együtt:)

    Nagy a poci,szokatlan is, hogy kezdi eltakarni a testem köldöktől lefelé,de van egy olyan érzésem,hogy a java még csak most jön.Persze,nagy most is, de még csak másfél kiló körül van ez a maki, ha 3 és fél lesz,az azért hirtelen máshogyan fog már mutatni majd!
    Alig várom,komolyan...nekem ez nem nyűg,ez életem kalandja eddig!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó olvasni a boldog soraidat! Meglátod, ha megszületik Anna, még gyorsabban fog menni az idő, és még varázslatosabb, csodálatosabb lesz minden. Benn lesz veled a férjed szülésnél? Nálunk benn volt az enyém, és sokat segített, élménnyé tette mindkettőnk számára. Várom a Hajni fotókat, s az Anna fotóit is :-) puszi

    VálaszTörlés
  5. Bent szeretne lenni,remélem,hogy bírni is fogja:))Én pedig ki nem hagynám a pillanatot, hogy lássam az arcát,amikor először odaadják neki:))

    VálaszTörlés