2011. február 2., szerda

46.fejezet - Előrelépés

Nagyon komolyan nekiálltunk szétbombázni az eddigi különálló világunkat,hogy felépítsük az új,közös életünket.

Tegnap elmentünk Veszprémbe a DIEGO-ba,hogy megvegyünk a parkettát a hálószobába,ahol eddig a padlószőnyeg volt az úr. A kicsi miatt szerettem volna kicserélni padlóra,könnyebb takarítani,és nem allergizál úgy.

Hihetetlen jó áron,1599 Ft/nm áron találtunk egy (szerintem) végtelenül érdekes felületű laminált lapot,7 mm vastag és recés a felülete,úgyhogy még csak nem is a leggagyibb.
Az én új mániám az újrahasznosítás és ez a padló pont olyan,mint ha kis maradékokból lenne elkészítve. Jól fog illeni hozzá a fehér bababútor, és könnyű lesz a sok szín közül kiválasztani egyet a falra is.



Tettünk egy kis sétát a belvárosban is,ha már levegőn vagyunk és Apácska tüneményes volt és meglepett egy régi vágyammal,egy igazi Scholl papuccsal.Nekem sosem volt még ilyenem:))
Azt mondta,hogy jó lesz majd nekem a kórházban,dehát úgy általában, a fél nyarat nagy pocival fogom végigcsinálni,úgyhogy ez mindenképpen jól fog jönni:)
Úgy örülök neki és olyan jól esik a gondoskodása!


















Végigjártunk egy pár turkálót is, és bár magunknak nem találtunk most semmit, néhány nagyon cuki babaholmit viszont nem tudtunk ott hagyni...A pólót "My Daddy Rocks" felirattal ugye képtelenség nem elhozni, a gatyó egyszerűen halálos, a kis harsinya meg olyan egyszerű és olyan csodás állapotban van, hogy 300 ft-ért szintén kell:))A babalabdát még Pesten vettem a Boróka otthonboltban kevesebb,mint ezer ft-ért,pedig igazi kézi munka,Aranykezek munkája,csörög is meg minden:)Olyan idétlen színekben láttam eddig,hogy nagyon megörültem ennek a gyönyörű,nyers változatnak,direkt tetszik,hogy ilyen kis visszafogott.



















Leszedtük a karácsonyfát,épp ideje volt.Bár emlékszem olyanra,hogy nekünk otthon márciusban még megvolt:) És egy fontos tanulság,ezentúl csak nordmannt vagyunk hajlandóak venni.Ez most egy szép nagy ezüst volt,de inkább legyen kisebb,és ne hulljon így,mert babával elég veszélyes lesz...a nordmannba meg az idő múlásával csak még jobban belegyógyulnak a tüskék.

Kipakoltunk a hálóból,most a nappaliban rendeztük be az alvósarkot. Ehhez persze az egész nappalit át kellett gondolni, és egészen jól elférünk így is,hogy egy szobával kevesebbünk van-egyelőre:)

Sikerült helyet találni az összes karácsonyi holminak és minden más,ritkábban haszált holminak az előszobában.


Az új társaim a stodal és az oscillococcinum...

5 megjegyzés:

  1. Jaj nagyon jól néz ki(fog) a padló!!!!
    És édesek a babaruhák!!!!!

    A papucs is nagyon szép! Egy jó van a nyári terhességbe, nem kell szenvedni nagy pocakkal a csizma felvételével, csak belebújni egy kényelmes papucsba!
    Használd egészséggel!:D

    Szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Meg még az is jó, hogy nem kell külön pocakos nagykabátot venni:))

    Örülök, hogy tudtunk találkozni pénteken!:)

    Jobbulást!

    VálaszTörlés
  3. Hű, nagyon lányos színek:)

    A papucs nagyon tuti, nekem is be kell szereznem vmi hasonlóan kényelmeset szülésig...jujj akkor már nemsok időm van:)))

    VálaszTörlés
  4. Kedves Éva,

    tegnap este találtam rá a blogodra - már nem emlékszem, hogy honnan jutottam el Hozzád - és ma délelőtt végig is olvastam. Igazi Tündérmese igazi Királylánynak!:))))
    Nagy szeretettel gratulálok a Babátokhoz, az Életetekhez!
    Ma már sajnos sok embernek közhely, bár én sem gondolom annak, miszerint: soha nem szabad feladni....:)

    Szeretettel:
    Szilvi

    VálaszTörlés
  5. Szandi,lehet tényleg egy nap szülünk is,ha már minden ennyire összevág:))
    Julcsi,borzasztó jó volt látni Benneteket, a lányod fenomenális...ha nekünk lányunk lesz,remélem,ilyen kis csibész lesz ő is:)
    Csilla:)Hát igen,lányosak,én a lány szekciót képviselem,apa szerint meg tuti fiú,dehát mindegy is,többet tervezünk,valakinek nagyon jól fognak jönni a cuccok.:)
    Ez a papucs meg olyan,hogy csak ajánlani tudom, a legtöbb helyen most a nyári papucsok fél áron vannak:persze nem cipőboltban,hanem ilyen márkaboltokban.

    Szilvi!Örömmel látlak itt máskor is,remélem,hogy sikerült néhány kellemes percet szereznem az olvasgatással:)

    VálaszTörlés