2010. november 21., vasárnap

3.fejezet

Ez a kérdés váratlanul érte.
Nem készült fel rá,hiszen eszébe sem jutott,hogy bárkinek is hiányozhat..

Körülnézett és Steve-t online találta.Megírta neki,hogy megunta,elege lett,szabira ment,pihent,újragondolt,de végül visszatért,mert mindig(!) visszatér.Mégsem mondhatta azt,hogy volt egy próbálkozása,egy másik,akivel találkozgatott néhányszor,de semmit sem mozdított meg benne az illető,s ezért gyorsan rövidre is zárta az ügyet egy telefonhívással.

Nem sokat törte a fejét azon,miért nem sikerült azzal a másikkal,mert egyszer,korábban olvasott egy idézetet,amit aztán a hitvallásává tett,s amely a következőképpen hangzik:
"One day someone will walk into your life,and you will know why it never worked out with anyone else.."
(Egy nap valaki besétál majd az életedbe,s azonnal tudni fogod,mással miért nem működött soha.)

Ez az idézet nagyon jó iránymutatással szolgált neki arra nézve,hogy ha valakivel nem működik,az elején sem,később egyáltalán nem fog,ezek a kapcsolatok születésükkor már halálra vannak ítélve,beléjük energiát fektetni felesleges,s időpocsékolás is.

Steve szinte azonnal válaszolt,a levelében azt kérte,hogy a lány adjon meg valamilyen elérhetőséget,ami nem az oldal,ami nem függ attól,éppen "onlány"-e vagy nem.

Jól esett a finom érdeklődés,a leheletnyi ragaszkodás,bár még mindig azt gondolta a lány,ez a fiú túl messze él,120 km,rengeteg...és alacsony is...6 centivel kevesebb,mint az a minimum,amit hasraütve meghatározott hetekkel korábban.Nem nézte meg az adatokat,nem tudta Steve mennyi idős,mert nem is igazán érdekelte.Így utólag magyarázhatná azzal,hogy túl sokan voltak,akikkel hasonló,jópofizós viszonyban volt,mindenkire odafigyelt,és mégse figyelt oda senkire igazán.

Egy pillanatig gondolkodott,milyen elérhetőséget adjon meg,s végül a szkájp azonosítója mellett döntött.Bepötyögte,és nyomott egy entert,azután belépett a programba.
Várt.

Végigcikázott az agyán valamiféle izgalom,talán csak azért,mert félt,hogy ez is egy újabb,kiábrándító,erőltetett,jópofizós beszélgetés lesz és aztán soha többet nem beszélnek,de úgy volt vele,hogy legyen túl rajta,így utólag nem lesz mit bánni.
Fején a mikrofonnal ült a fotelban,amikor a szkájp üzenetét megkapta,a fiú felvette a kapcsolatai közé.

Egy pillanattal később már hívta is a lányt.
Nem kellett sokáig várnia.

6 megjegyzés:

  1. De vajon mit beszeltek?Vajon mit mondot a fiu a lanynak? :P Hu,de kivancsi vagyok.Es vajon enek a kapcsolatnak a gyumolcset hordod-e a szived alat?

    VálaszTörlés
  2. Évi! Tudod csigázni az idegeimet

    VálaszTörlés
  3. ..........ma hajnalban már egy tündér mesevár :) és várom nagyon a folytatást :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen írsz... szinte végigpereg előttem minden, mintha csak egy meseszép filmet néznék.
    Köszönöm, hogy megosztod velünk ezeket a pillanatokat, érzéseket.
    Alig várom a folytatást. :)

    VálaszTörlés
  5. Talán egyszer írok egy könyvet is..:))

    VálaszTörlés
  6. Épp ezt akartam javasolni, könyv formájában szívesen elolvasnám újra meg újra... :))))

    VálaszTörlés