2010. november 25., csütörtök

12.fejezet

Az volt a legeslegszebb két nap a lány addigi életében.Ahogy reggeliztek,feltűnt neki,hogy a hűtő egy igazi relikviagyűjtemény,sok mágnessel,képekkel,belépőkkel,mindennel,ami Steve-nek sokat jelentett.
Amikor nem figyelt rá kicsit,mert bement a szobába vagy a fürdőbe, a lány fogott egy tollat és egy pakk post-it-et,szerelmes üzeneteket firkált rájuk és a lakás különböző pontjain elrejtette az üzeneteket...a konyhaszekrényben, a ruhásszekrényben, a hűtőn-ez utóbbi üzenet lassan nyolc hónapja, a mai napig ott van:)

Sajnos az időt megállítani még ők sem voltak képesek,így lassan eljött a délután és el kellett indulni haza.A lány úgy köszönt el,hogy nem volt száz százalékig biztos abban,hogy ez folytatódhat-e tovább ugyanilyen hőfokon. Kérdéses volt,hogy ez a kezdeti fellángolás most,hogy személyesen is találkoztak,kicsit enyhül majd a későbbiekben vagy ellenállva időnek és térnek,egyre erősebbé válik.

Rengeteg félelemmel a szívében szállt fel a vonatra..
Steve lent állt és addig integetett,amíg csak látták egymást..vagy talán pár pillanattal tovább..

A lány,amikor hazaért,azonnal telefonált neki,minden rendben,épségben van,ez akkor szokásává vált,s ez azóta is minden alkalommal,amikor külön vannak,ugyanígy történik.
Amikor letették a telefont,próbált visszatérni a napi rutinhoz,próbált visszatérni a földre,foglalkozni a dolgaival,de nem járt sok sikerrel.Minden gondolata a hétvége körül forgott.

Amikor eljött a lefekvés ideje,kíváncsian nézte a telefonját,vajon Steve gondol-e rá,vajon hiányzik-e úgy neki,ahogyan neki hiányzik a Férfi.

Egészen elpilledt ettől a sok izgalomtól és már egész mélyen szundikált,amikor éjfél körül a telefon pittyegésére ébredt,üzenetet kapott..

"Jó éjt,Szerelmem!Beleköltöztél a szívembe,velem vagy minden percben!Szeretlek!"

Elmosolyodott,és a következő pillanatban mély álomba merült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése