2010. november 30., kedd

17. fejezet

Így telt az első hét, egyedül, folyamatosan égő telefonvonalakkal, miközben nekiálltam S.O.S. vezetni is, ami az első pillanattól kezdve szintén rettegéssel töltött el.

Nehezen kaptam oktatót,mert nekem ilyen gyorsított tanfolyam kellett,mivel annyira elhúztam,hogy január végén lejár a kreszem.Előtte meg kell szereznem a jogosítványt a nulláról.
Az öreg Károly elvállalt, és nem is jártam vele rosszul, mert jó fej, csak szeret ordítani és káromkodni, nekem pedig ez nem segít,inkább árt.
A lényeg az,hogy emiatt a sietség miatt minden nap kellett mennem vezetni, és nem tudtam elutazni Apácskához,hogy végre együtt lehessünk.November 18-án kezdtem és 30-án már vizsgáznom kell. (Vagyis ma..:))

Nonszensz dolognak tartom,hogy 4x másfél óra áll a rendelkezésemre,hogy megtanuljam irányítani az autót,de nem adtam fel,és végignyomtam az első órákat.

Közben kezdtem érezni, hogy nem vagyok túl jól.
Nem is azt mondom,hogy rosszul voltam,inkább úgy fogalmaznék,ez ilyen érdekes állapot a jól-lét és a rosszul-lét között.Inkább az tűnt fel,hogy borzasztó érzékeny vagyok.Amikor hangosabban szólt rám az oktatóm,elkezdte a szemem csípni valami,és kigurult néhány krokodil-könny, amiről Károly -egyébként tapintatos módon- egyszerűen nem vett tudomást.
Ezért örök hála neki...

Aztán végre letelt a négy nap,és én 24-én elindulhattam a Szerelmemhez.
Az én drága barátnőm,Tündérhab nem akart elengedni anélkül,hogy látott volna és megölelt volna,úgyhogy délelőtt tíz órakor,nyitásra odamentünk az Auguszt cukrászdába.Mintha szülinapom lett volna,Évi úgy bánt velem,bármit rendelhettem,és bármennyit kóstolgathattam, ráadásul egy gyönyörű kis virágot is hozott nekem:)Csináltunk képet is,majd elkérem Tőle.:)

A vonatom 12:06-kor indult.Közel olyan izgatottan vártam már,hogy elinduljon, mint amikor először indultam el így Hozzá...

8 megjegyzés:

  1. Egy kalappal a mai vizsgára! :)
    Fő a nyugalom és a higgadtság, hogy tudj koncentrálni a forgalomra, a táblákra stb.
    Ügyi leszel és sikerülni fog! Este pedig már itt fog Neked gratulálni mindenki, majd meglátod! ;)

    VálaszTörlés
  2. Én is drukkolok!!!
    Tündér a barátnőd, tényleg :)

    VálaszTörlés
  3. És is egy öreg, ordibálós, káromkodó Karcsi bánál tanultam vezetni! :-)

    VálaszTörlés
  4. És köszönöm a drukkolást,sikerült is,Tanár Úr nagy volt..:)

    VálaszTörlés
  5. De jó, Évi! Gratulálok! Izgultam ám érted, néztem itt is, facebook-on is, hátha kiírod, és kiírtad :) Ugye, hogy megmondtam, hogy sikerülni fog? ;) Gratula még egyszer a friss jogsihoz!

    VálaszTörlés
  6. Ááá-áá..ez nem a jogsi,még csak a rutin volt,pénteken mehetek először forgalomba:))De fontos lépés:)

    VálaszTörlés
  7. :) Jaa, akkor félreértettem, és már az előző hozzászólásomban is érdekes lehetett a forgalom, meg a táblák rész :)) De nem baj, a gratuláció érvényes a rutinért is! És tényleg, ez egy igen fontos lépés a forgalmi vizsga felé, az lesz csak az izgi, majd meglátod :)

    VálaszTörlés