2010. november 23., kedd

10.fejezet

Végre ott ébredhetett,az összegyűrődött arcú szerelme mellett,végigtanulmányozhatta az óriási szempillák sorát,odabújhatott,valóság lett az álomból.

Együtt reggeliztek és megbeszélték,hogy aznap elmennek kirándulni a Balatonhoz,mert az jó.Mert az a Balaton és a lány minden évben,amikor először megláthatta a tavat,örömkönnyekben tört ki.Steve mindenben a kedvére akart tenni,azért pedig reggeli után autóba ültek és elindultak.Megnézték Fűzfőn a strandot,Almádit,Füredet,így jutottak el Tihanyig.

Hihetetlennek tűnt,hogy együtt vannak és nincsen semmi gond közöttük,soha többé nem kell tartaniuk semmiféle alattomosságtól,hazudozástól,semmi ilyesmitől.
Az első közös képük is ott készült,a második napon,amit életük folyamán együtt töltöttek,az Apátságnál, a kilátóban.



















Steve érintőlegesen említette ugyan,hogy az anyukájához hivatalosak ebédre,de ezt a lány nem is nagyon akarta komolyan venni és elhinni,hiszen ki az,aki másnap elviszi az anyukájához bemutatni az új szerelmét?
Ijesztő gondolat,de kiderült,hogy ez nem vicc,sokkal inkább egy komolyan kitalált terv része.

Úgyhogy ott ebédeltek,anyukánál.
A lány igyekezett a legjobb formáját hozni,és úgy látta,nagy örömmel látják.Ott tudta meg azt is,hogy a virágokat is anyuka kertjéből hozta neki az ő szerelme a vonathoz.Ezután is mindig így tett,amikor a lány elé ment,minden alkalommal volt nála legalább egy szál virág abból a varázslatos kertből és ha véletlen nem volt,hazafelé leparkolt ott,átugrott a kerítésen,levágott egy rózsát és kihozta a lánynak.

Pillanatok alatt ismerkedett meg a barátokkal is,Steve büszkén mutatta be,mindenkinek,mint az ő új párját,szerelmét és élete értelmét,és a lány is,bárki kérdezett bármit,örömmel mesélte el,hogy végre megvan!Megtalálta az Igazit,pontosabban az Igazi egy unalmas hétköznap délután megtalálta őt és azóta sem engedte el.

8 megjegyzés:

  1. Kedves Évi! Olvaslak és újból, újból rácsodálkozom, hogy léteznek még tündérmesék. Gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget kívánok! Nagyon várom a folytatást. :)

    VálaszTörlés
  2. hát én eddig meg voltam győződve róla, hogy ilyen csak a filmekben van :))

    VálaszTörlés
  3. Szia. Hasonló a történetem, interneten ismerkedés és több hónapnyi eltünés után újból felbukkanás....stb. Aki nem tűnt el akkor sem, mikor én igen...miért is maradtam volna, hiszen Németországban élt..? Aztán egyik éjjel telefoncsörgés..és még aznap éjjel levezetett 850km-t pár órányi találkozásért...Hm. Ez volt 2002.májusban, augusztusban már feleség voltam és azóta megszületett a kisfiúnk, aki 7 éves.:) Sok boldogságot neked is:):))

    VálaszTörlés
  4. Ezt nagyon-nagyon jó olvasni, szép történet!
    Örülök a boldogságotoknak!
    Az élet nagyon nehéz, de nagyon SZÉP!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép történet...és szomjazom a folytatást:)

    VálaszTörlés
  6. Csodálatos ez az igazi tündérmese!!! Sok-sok boldogságot nektek!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Húha, most látom csak, hogy ilyet is írsz!! Olvasni foglak :)

    VálaszTörlés
  8. Olyan jo olvasni a tortenetedet.Es e mellet a sok-sok megjegyzest,amelyben sokan irnak a sajat kis tortenetukrol,amit anyira nagyon szivesen olvasok.Olyan jo latni,hogy menyi boldog es szerelmes ember van a vilagon.Ki tudja...talan ram is ram talal egyszer a szerelem.Pontosabban mar ketszer ram talalt,de remelem,hogy egyszer ugy is lesz,hog ymar soha nem hagy el.

    VálaszTörlés