2011. február 20., vasárnap

Az első kulcsfontosságú elem, a ruha






















Azt hiszem,egy egész délutánom ment el arra, hogy a neten böngésszek kismama ruha után, pedig ahogyan hallottam, manapság nagyon sok pocakos menyasszony van ám!
Arra gondoltam, hogy szalonba nem is nagyon érdemes elmennem, mert ott csak fájna a szívem a gyönyörű, fűzős álomruhák után, és biztos vagyok benne, hogy a kismama ruhák úgysem érik el az import menyasszonyi szettek színvonalát.

Úgyhogy szerencsére van olyan ismerősöm (Igaz,Dius?), aki hosszú évekig foglalkozott menyasszonyi ruhák készítésével, és bár ő már nem aktív,tudott olyat ajánlani, aki elvállalta ezt az amerikai katalógusból kiválasztott darabot. Elkészíti személyesen nekem, és a szülés után átalakítja a "pocaktalan" fazonomra is majd.
A ruha elkészítését Kucsák Piroska, aki korábban Léber Barbinál is dolgozott, 62 ezer Ft-ért vállalta. Ez olcsóbb, mint egy akármilyen másik ruha bérlése, egy az egyben az én méretemre készül és az enyém marad örökre.

Mivel nem olyan díszes, úgy gondoltam, jó lesz még bármikor, bármilyen nyári alkalomra.

Már csak az a megoldandó kérdés, hogy mennyire lesz ez elég nekem április közepén.Gyanítom,hogy egy bolero-t be kell még szereznem majd, de az már nem jelenthet gondot.

Jövő héten lesz az első méretvétel és az első megbeszélés, már alig várom!

1 megjegyzés:

  1. Kedves Éva!
    Olvasva bejegyzését, jelenlegi helyzetemmel kísérteties hasonlóságokat véltem felfedezni. Szeretném elkérni Kucsák Piroska elérhetőségeit, hogy ne csak kényelmes, hanem szép ruhában mehessek férjhez :)
    Előre is köszönöm segítségét!

    Üdvözlettel: Józsa Enikő

    Válaszát a következő email címre küldhet:
    email.eniko.jozsa@gmail.com

    VálaszTörlés