2011. február 20., vasárnap

A tanu

Mi a dolga az esküvői tanunak? Polgári szertartásnál semmi..."csak" az aláírás, és a mosoly a kamerába.
De tényleg csak ennyi lenne? Mert akkor nem lenne nehéz kiválasztani, ki legyen az... Nekem mégsem volt olyan egyértelmű.
Mindenképpen olyat szerettem volna felkérni, akit nagyon rég ismerek és aki engem is nagyon rég ismer.Értelemszerűen ezért szoktak testvérek lenni a tanúk,mert ők születésüktől fogva vannak mellettünk és viszont.

Nálunk azonban ez nekem nem tetszett, az öcsémmel nem vagyunk olyan jó testvérek, a hugom meg 13 év híján még nem nagykorú.:)

Végül kitaláltam, ki legyen, hiszen egy ilyen ember van, az én "kereszttesóm", Viri.
Egy évvel fiatalabb nálam, de mi már a homokozóban is együtt voltunk, tekintve, hogy anyáink is ovis koruk óta barátnők.
Viri mindig ott volt, mindenről tudott, végigasszisztálta a pasiügyeimet, ismer, és Istvánt is ismeri.

Nekem fontos volt, hogy akit választok, az tényleg úgy álljon ott, hogy bárki előtt vállalja később is, ő a mi kettőnk pártján áll, minket támogat és adott esetben segít, békít is. Amikor megismerkedtünk Istvánnal, akkor nem mindenki volt elragadtatva az ötlettől, hogy mi együtt éljünk tovább..Virág volt az egyetlen igazából, aki nem aggódott, mert látott minket együtt, tudta, hogy nem csinálunk butaságot.

Szerintem nem voltunk 6 évesek se, amikor ez a kép készült, de jellemző, hogy a két királylány már ekkor is együtt nevelgette a "gyermekeit":



Most pedig együtt várjuk az igazi kisbabánkat, két hónap különbséggel.
Remélem,Vivi nem bánod, hogy kint a kép, én imádom!

Két pocakos lesz az esküvőn, a menyasszony és a tanuja, úgyhogy gyerekpezsgővel is készülni kell!:)

2 megjegyzés:

  1. Évi! Te a baloldali tündérke vagy? :)

    Gyereket is jobban választottál :DD haha

    VálaszTörlés
  2. A baloldali retard..:D na,az vagyok én:)És hát, meglátom,milyen szép gyerekem lesz,remélem az apjára üt,akkortájt az az egy érdekelt minket, hogy valami lény legyen,aki elvileg él..:DD

    VálaszTörlés