2011. február 16., szerda

50.fejezet - Pocak két héttel később

Elkezdett kijönni a köldököm,csajok!:)

Hétről-hétre nagyobb és nagyobb lesz,Apa csak azt állapítja meg,minden egyes alkalommal,hogy hihetetlen,hogy egy hónappal ezelőtt még semmi sem látszott:)
Dehát ennek a kölöknek muszáj nőnie...

A cicik botrányosak...
Teljesen a saját útjukat járják,néha külön-külön is...Soha életemben nem gondoltam volna,hogy ekkora ejtőernyő cicifixekre lesz szükségem és tessék!:)

A lakásfelújítás stresszes,és kicsit most lassabban halad,de ha az égiek is úgy akarják,jövő hét végére meglesz a szoba,és meglesz az eredménye a 18 hetes UH-nak is,amin még mindig nem voltunk:)
Lássunk egy "előtte" képet a babasarokról:

9 megjegyzés:

  1. Nagyon édes pocak!!!!!!

    Juj és a kiságy is nagyon jó:D!!!!

    Szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Jó látni ezeket a képeket! és olyan jó emlékezni is :)

    VálaszTörlés
  3. És ez még csak az eleje!! Nálam azt hitték ikreket várok akkora lett a pocakom! Viszont soha nem mosolyogtam annyit mint akkor :) Ja ide még nem is írtam neked azt hiszem....
    Puszi Mia

    VálaszTörlés
  4. Igen,nagyon meglódult...de én is nagyon szeretem magam így,és nem érdekel,mennyi lesz a súlyom,csak az,hogy a kicsi mindent megkapjon anyucitól,amire csak szüksége van.Úgyhogy magammal majd akkor kezdek komolyan foglalkozni,ha a szopinak is vége:)

    Szerintem lassan elkezdek albumot gyártani a gyerekemnek,amit majd kézbe vehet,amikor elkezdi érdekelni,hogy mennyire és hogyan vártuk őt.:)

    VálaszTörlés
  5. De aranyos vagy,és mind azok vagytok,köszönöm!

    VálaszTörlés
  6. gratulálok!
    vigyázz magatokra!

    VálaszTörlés
  7. Ó, kérem, milyen méltóságteljes már a pocak! :D Az én köldököm visszament, szóval minden a régi lesz majd! :D Lehet, hogy fiad lesz? Mert nem gömbölyödsz oldalra, bár lehet, hogy még korai... :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon édes a kis pocakod :)....van egy sejtésem ki lakhat odabent....a kis fütyisünkkel most pont ilyen csúcsos a pocakom, a Kincsőnél laposabb volt és szélesebb :) de hamarosan kiderül! puszi Vigyázzatok magatokra!

    VálaszTörlés