2011. február 14., hétfő

49.fejezet - Csupa jó

Kezdjük ott, hogy ma Valentin napja van,ami annyiban érdekes,hogy nekünk ez az első közös..:)
De nem történt semmi különös ma, "csak" annyi,hogy Apácska elvitt engem Veszprémbe a kedvenc turinkba, ahol egy rakás kicsibaba ruhát találtam:)Igazán a legszebb ajándék volt:))

A második jó hír,hogy ma megszületett a nagynéném kislánya,Julcsi,aki 3900 gr,51 cm, és minden rendben van,anyával és a kicsivel.Alig várom,hogy lássam őket..Hogy lássak egy kis újszülöttet:)

A harmadik jó hír,hogy tegnap vezettem, Ősi felé mentünk el,egy nagy körben és Apácska azt mondta,hogy az első utamhoz képest remek voltam,aminek annyira örülök...úgy féltem,hogy lebőgök majd előtte...és nem is olyan félelmetes ez az egész,mint ahogyan gondoltam:)Már 80-nal is mentem,ami új rekord:))

És a negyedik jó hír,gyűrűk megrendelve, vendégek szállása és a miénk is elintézve,fotózni az öcsém fog, sminkes a barátném és a zene is kiválasztva a szertartáshoz.
Ez lesz az...imádni fogom...mindig is nagyon szerettem,Istvánnak is tetszett, és legalább nem valami unalmas darab:


Ami még kell:ruháink,cipőink,virágok,de azt úgyis a virágpiacon veszem majd és magam kötöm a csokrom, az ebéd helyszíne, amire már van terv,csak még nem konkrét és kell majd némi szépségápolás.:)
Mi kell még,nem hagytam ki valami fontosat?:))

5 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy ilyen szépen alakulnak a dolgok. :) Mi adtunk a szüleinknek egy kis ajándékot, nem tudom, Ti gondoltatok-e már rá. A hajadat is Te csinálod? ;)

    VálaszTörlés
  2. ..épp most akartam írni, hogy ez a dal nagyon illik Hozzátok Évi! :)

    VálaszTörlés
  3. valami régi, valami új, valami kölcsön, valami kék...ezek mind "fontos" kellékek :)

    VálaszTörlés
  4. ... én is az Ősi felé vezető úton gyakoroltam mindig :))

    VálaszTörlés