2012. március 9., péntek

Közjáték - Miért fontos nekem ennyire a teszvesz bloggerverseny?

A teszvesz aukciós oldal meghirdetett egy blogger versenyt, amire én beneveztem EZZEL a posztommal, lakberendezés-kategóriában. Úgy voltam vele, hogy mivel sokan szeretik a blogot, talán olvassák és szavaznak is rá. Mindig is idegesítettek azok, akik folyamatosan szavaztatják az ismerőseiket mindenféle lájk- gyűjtő versenyen, ezért eldöntöttem, én nem leszek ilyen, kiteszem, aztán aki szeretne, majd úgyis szavaz és követi.

Úgy alakult, hogy sokkal többen szavaztak rám, mint reméltem, vagy gondoltam, ezért szemet szúrtam annak a bloggernek, aki az első helyen van. Természetesen én is megnéztem, hogy ki vezet, beleolvastam a blogjába és egészen egyszerűen felfordult a gyomrom. Kiakadtam rendesen és a következő bejegyzésemnél már kértem, hogy azért szavazzanak rám, mert kiakadtam azon, aki vezet és nem értek vele egyet, ezért szeretném legyőzni.
Mi volt erre BudgetPillow lépése?
Írt egy bejegyzést a versenyről, de legfőképpen rólam, gusztustalan, minősíthetetlen hangnemben, amit aztán nagy büszkén ki is linkelt az Évi műhelye oldalamra.

Íme a bejegyzése, amit azóta törölt, csak erős idegzetűeknek ajánlom:
































Évi és a haverok

2012.03.03. 11:33 analdie

Itt állunk, egy hónappal a blogverseny határidejének a végén. Minden nap nézem, hogy áll a szavazás, mennyire kenem el a száját a többi semmitmondó, szar blogoknak. Azt kell, mondjam nagyon. Alázok, mint domina a makkot. Gondoltam, belenézek már az utánam következő blogba, mit szeretnek annyira rajta az emberek. Évi műhelye, vagy mi. Egy nőről szól, akit valaha befalaztak, de így is vidáman éli életét két tégla között. Írogat, elfoglalja magát kézműves dolgokkal. Nézegettem a blogját, rábukkantam erre a posztjára: LINK. Kiakadt rajta? Mi a fasz? Tudom, hogy szar lett, mert nem olvastam utána vissza, csak másnap, akkor meg már leszartam, mert elfogadták, de mi a faszomat lehet ezen kiakadni? Nézz már körül a világban kicsi szívem. Mindenki fikázza a videojátékokat. És mi ennek az oka? Az, hogy a világ még teli van olyan befásult emberekkel, akik nem látják be, hogy ez a jövő és nem az, hogy szétvágom a függönyöm, hogy párna legyen. Természetesen a mostani 12-15 évesek egy fos nemzedék lesz, mert a faszbookon meg a szaros egyképposztos blogokon nőnek majd fel. Fogja már fel a világ: szarunk a művészetre. A festmények nem érdekelnek. Próbálj hatalmas világokat építeni, mint a videojátékokban. Ott is ugyan úgy találsz csodaszép tájakat és helyeket, lásd a mostanában megjelent Dear Ester játékot. Egy embert nem kellett megölnöm, csak sétálni. 3 órás kis rövid játék, de kurva nagy élmény. A versek sem érdekelnek már senkit. Hallgass zenét! De ne a mai fost. Én rap-et, Hip-Hop-ot hallgatok. Ott a szöveg a lényeg. És ha egyszer leülnél bazdmeg végighallgatni egy rendes Hip-Hop-ot, nem azt a szart ami a TV-ben megy, rájönnél, hogy van benne értelem. Lehet, sőt biztos is, hogy nem tetszene, de legalább nem lennél eltérítve.

Találtam egy kommentelőt a blogján, aki teljesen a vakság világában botorkál:
De vezető sajnos... 1100 feletti számmal.
Évi, Te is tudod, hogy ők vannak többen, ha csak körülnézel a környezetedben(nem a barátaid körében, mert nyilván azt megválogatja az ember), akkor látod, hogy mik a tendenciák.
Ezen nem szabad keseregni. Legfeljebb azon kell törni a fejed, hogyan fejlessz ki a saját gyerekedben egy megfelelő intelligenciát az így nevelt társakhoz való viszonyulásra. Mert ezt viszont meg kell tanítani nekik. És akkor nem kell ps3-at venned :-)))
Nem maradiság mackót adni a gyerek kezébe nintendo meg 3d-s könyvek helyett. Te adsz többet, mert ehhez magadat is adod, az a kölök meg leül egyedül a 'veryújtechnikalilagelőrehaladott' kütyüjével. Izoláltan. Mutasd meg neki mindkettőt, és tanítsd meg az értékekre, fog tudni választani. A többség meg mindig máshogy fogja ezt látni.

Én teljesen jó nevelést kaptam. Igen, napi 5 órát játszok videojátékokkal, de vannak barátaim akikkel 10 órát is elbeszélgetek egy nap, szórakozni is járok és még barátnőm is van. Lehet egy nagyképű, beteg, beképzelt fasz vagyok, de tudom, kivel, hogy kell viselkedni. Veletek az a baj, hogy csak így lehet szót érteni. És gratulálok hozzá, hogy sikerült eljutni a bejegyzésem végére, és nem ijedtetek meg a sok vulgáris szóhasználattól. De fikázzatok csak látatlanba, hiszen úgyis ez a trendi ma, meg az ilyen blogok, mint mi, ahogy írtad is. Úgyis mi nyerünk! Kiterjedt rajongói hálózatunk van. Kanadától Ukrajnáig. Úgyhogy BESZOPTÁTOK!
Végül egy üzenet. Kedves Évi, ilyen cipőm lesz miután megnyertem versenyt:
AnalDie's Shoes.

Szavazzatok, hogy nekem legyen új cipőm és ne a kőműves Évának!
http://www.teszvesz.hu/bloggerverseny/?activepanel=competitors&comp_blog_id=1021


Azt hiszem, nem kell magyaráznom, hogy miért lettem baromim pipa.

Persze egészen finoman felhívtam rá a figyelmét, hogy mivel a bejegyzéséhez az én privát képemet manipulálta és tette ki, meg az egész hangnem miatt is, becsületsértő és több ponton is jogsértő a poszt, ezért le kéne szedni, amit egy pár nap múlva meg is tett.

De ezek után remélem, egyikőtök sem csodálkozik azon, hogy minden erőmmel azon vagyok, hogy legyőzzem. Nem a nyeremény érdekel, ha valaki más vezetne, még kezet is fognék vele és gratulálnék, nem akarnám mindenáron legyőzni.

De ezt a kis gusztustalan majmot mindenképp, mert nem tűröm el, hogy ilyen hangnemben beszéljen rólam bárki, arról nem is beszélve, hogy itt nem csak engem "alázott, mint domina a makkot", hanem a versenyben levő összes résztvevőt, akik erről nem is tudtak, hiszen csak én voltam a szerencsés, akinek elbüszkélkedett az irományával.

A versenynek két fődíja van, egy zsűri fogja kiválasztani a legnagyobb nyeremény új tulajdonosát, és ehhez semmi köze annak, ki mennyi szavazattal bír, így az én "akcióm" nem módosít a résztvevők esélyein. Attól még, hogy én mostmár elvi kérdést csináltam egy sima szavazásból, a legjobb még lehet a legjobb és elviheti a fődíjat. És komolyan mondtam, vigye is el, ha tisztességes úton több szavazatot kap, mint én, hiszen ez egy verseny. De hogy ilyen stílussal, ilyen BETEG posztokkal valaki nyerjen, azt nem fogom olyan könnyen hagyni.

Nem érdekel, ha nem nyerek, csak őt akarom legyőzni.

Kérlek, hogy segítsetek továbbra is és szavazzatok az Évi műhelyére minden nap ITT!

22 megjegyzés:

  1. undorító, gusztustalan, minősíthetetlen. forr a vérem, komolyan mondom.

    VálaszTörlés
  2. sZégyenlem a blogger helyett is magam. Egy nap még bánni fogja, hogy így viselkedett.

    BTW, a blogger versenyről: Én is terveztem, hogy indulok. De már a szabály átolvasásánál meggondoltam magam (min 150 szavas, linkes izé? Most akkor hol marad az írói szabadság? az ilyen engem blokkol), de akkor vettem végleges hátra arcot, mikor kiderült, lájk gyűjtős versenyről is van szó. Jó ideje gyűlölöm az ilyeneket, mert rendszerint a legelszántabb, legpofátlanabb, legtöbb ismerőssel és rokonnyal' rendelkező alak nyeri. Erre van is egy teóriám, miszerint azért, mert amúgy tehetségtelen és csak így képes sikert kicsikarni.
    Na, de szerintem zsűri ide vagy oda, a legtöbbet lájkolt posztokat fogják inkább szemügyre venni. Valami alapján csak kell szűkíteni a kört, sok közül nehezen választanának.

    Ne vedd magadra amiket írnak, ez tipikus "ki ha én nem", mellkasverő reakció volt. Másból sem látszik, csak hogy törölte a mocskolódó bejegyzést, amire én sem lennék büszke :D
    És ha ezzel a poszttal a zsűri nyertessé tenné, akkor véglegesen keresztet vetek az írás műfajára és a blogger társadalomra.

    VálaszTörlés
  3. Ilyen van?Szerintem itt valami nem stimmel.Ez beteg elmére vall!!!szerintem egy bedrogozott,tudat hasadt szörnnyel állunk szemben...vagy nem tudom mi ez,de ez nem lehet igaz...remélem!!!!!Szavaztam és fogok!!!ÚR ISTEN!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. szarunk a művészetre - gratulálok neki.
    ilyen emberek járkálnak közöttünk? gusztustalan. tapló.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, hogy "szarik rá". Ő csak a nyereményért van ott, halovány gőze sincs a verseny lényegéről. Leböffentett valamit a klaviatúráján, beküldte és boldog-boldogtalant zaklatott szavazatért. Ezért lehetett annyi pontja. Amúgy egy tuskó, new generationos, fészbúkon nevelkedett ősember.
      Ennyi a véleményem róla.

      Törlés
  5. természetesen szavaztam:)) És megosztom...hadd lássák minél többen!!!!

    VálaszTörlés
  6. Szavaztam én is, bár nem szoktam. De azért leírom: tojd le, ne csinálj ügyet 40 kiló nyomasztó öntudatból. Buta kis kamasz, aki azt hiszi, ő tudja a tutit. :o) Majd 10 év múlva lesz sírás-rívás, amikor rájön, hogy matekórán matekozni kellett volna. :o)

    De ha marad ezen a szellemi színvonalon, akkor legalább boldog lesz, hiszen tudni fogja, hogy minden bajáról mások tehetnek: a zsidók, a cigányok, az egyposztos facebookozók vagy éppen te, mert elnyerted előle a cipőjét. :o)

    És azt is tudom, kire fog szavazni: a mindenkori lúzerpártra, aki megígéri neki, hogy majd beköszönt számára a kánaán, ha rájuk szavaz. Persze nem, és akkor majd őket is utálni fogja, mert beszopta az ígéreteket.

    VálaszTörlés
  7. Ezzel a bejegyzéssel (szerintem) azt érted el, hogy nagyon sokan fognak Évire szavazni. Szerintem.

    VálaszTörlés
  8. Szavaztam!!!! RÁD! Előttem már mindenki leírta a véleményét. Osztom. Vulgárisnak tartom a blogját a krapeknek és hihetetlennek tartom, hogy ennyien szavaznak rá.:-((( Nyomorék amiről irkál, ha a ronda szavakat kivennénk, nem is maradna semmi.:-((( Elszomorító amúgy valamilyen szinten, hogy erre is van igény.:-((

    VálaszTörlés
  9. ми маємо велику мережу з Канади до України
    прийдіть BUDGET PILLOW

    VálaszTörlés
  10. Én is inkább Évi műhelyére szavaztam! De elő kerítem ezt a retardáltat, és ha engedett megjegyzést írni, kicsit kiosztom.

    VálaszTörlés
  11. Kedves Évi, elkezdtem olvasni a vetélytárs bejegyzését, aztán a felénél abbahagytam.
    Tudod, miért?
    Mert unalmas.
    A te posztodat viszont végigolvastam, sőt, már az egész blogot is (a másikat) :)
    Én azt hiszem, időpocsékolás meghallgatni az ilyesmit.
    Ha ő bele akar fulladni a saját mocskába, hát tegye, de nem kell, hogy fertőzni is tudjon.
    Te már nyertél, mert neked nem megkeseredett életed van.
    Az pedig nem igaz, hogy több a bunkó, egyszerűen csak ők jártatják a szájukat.
    Hajrá, nyerd meg a versenyt...csakazértis :D

    VálaszTörlés
  12. Évi! Szurkolok, hogy nyerj, minden nap szavazok!
    De ez a kis fickó egyszerűen nem ér ennyit...
    Valószínűleg ő is be van "falazva" és a pattanásaival kínlódva gyűlöli a nagyvilágot, vágyik rá hogy legyen végre egy jó nője...
    Hidd el, mindegy hogy egy ilyen győz-e vagy nem a versenyen, mert remélhetőleg még mindig kisebbségbe vannak a hozzá hasonló "kuruc lázadók"...Középiskolai tanár vagyok, annyira ismerős ez a stílus... Sajnos...Reméljük pár év múlva nem lesz benne a Híradóba, hogy kinyírt egy fél egyetemet!
    Szóval ne hagyd magad felhergelni!

    VálaszTörlés
  13. Remélem "csak" polgárpukkasztás ennek a fazonnak a bejegyzése. Ezzel együtt nagyon primitív, hiába is gondolja, hogy mennyire jópofa és most hogy megmondta. Dehogy! És tényleg unalmas is, a szókincs(telenség)e 10-re korlátozva.
    Szavazok.

    VálaszTörlés
  14. Ez felháborító! Hogy jön hozzá, hogy más életét, munkáját így véleményezze.
    Ne foglalkozz ilyenekkel, alpári paraszt emberekkel. Csak ül a gépe elött, büdös kis kocka és onnan osztja az észt. Azt hiszi ettől lesz valaki, hogy mást megpróbál lejáratni. Szánalmasak az ilyen emberek. Nem értékelik a szépet a világban...

    Sok sikert kívánok!!

    VálaszTörlés
  15. Szerintem (és ahogy látom is) kontraproduktív lett a bejegyzése.

    VálaszTörlés
  16. Én beleolvastam a blogjába. Szánalmas. Ha ilyen a gyerek, milyenek lehetnek a szülei??? Szavaztam és fogok is minden nap, nehogy ez a .... nyerjen!

    VálaszTörlés
  17. Sajnálom Évi, a kis genyó csal a szavazással, nem tudod legyőzni, mert még az utolsó pillanatban is rá tudják nyomni a szavazatgeneráló programjukat (IP-címet generál és ontja a klikkeket neki), hogy legyőzzenek. Egyedül a szervező zárhatná ki a versenyből a csalás miatt, de feltehetőleg kis rokongyerek lehet... :o(

    Direkt figyeltem, pénteken max ha 10 szavazatot kapott, míg te vagy kétszázzal beelőzted. Tegnap nem tudtam gépezni, de ma szomorúan láttam, hogy megnyomta vagy 2000-rel. :o(

    Próbáld meg jelezni a szervezőknek, hogy csalástól tartunk.

    VálaszTörlés