2011. március 5., szombat

Lefixáltuk a menüt

Borkóstoló a vendéglő 300 éves pincéjében 3 fajta saját termelésű és palackozású borból, hozzá mangalicasonka, stifolder a vendégek előtt szeletelve.

Aperitiff

Kajszi- cigánymeggy pálinka

Főétel

Vegyestál

Ropogós kacsasült

Konfitált sertéstarja

Kemencében sült csirkemell filé mangalicasonkával

Bajor párolt káposzta

Tepsis burgonya

Zöldséges párolt rizs

Házi savanyúság


3 megjegyzés:

  1. Nagyon finomnak hangzik :)
    Utána lesz desszert is, vagy csak a menyasszonyi torta?

    VálaszTörlés
  2. Szia Évi!

    Így ismeretlenűl írok neked....
    Gratulálok Nektek és sok boldogságot kívánok!!! :))))
    Nekünk július 30-án lesz az esküvőnk, és szintén a Schieszl-t néztük ki a vacsora helyszínének.
    Kíváncsi leszek a véleményedre: hogy milyen lesz az ételek minősége, és mennyisége.
    Ha megengeded, majd érdeklődöm még később....
    Addig is jó készülődést, és kitartást kívánok nektek!!!
    Üdvözlettel Kis Gabriella (e-mail: kis.gabriella73@gmail.com)

    VálaszTörlés