2011. június 14., kedd

94.fejezet - Kis pihenő

Leülök kicsit...reggel megjött a bookline csomagom, amire olyan rég fájt a fogam,de sosem jutottam odáig, hogy kiválogassam, mit akarok olvasni.

És könyvekre szomjaztam,nem magazinokra, azok már nem elégítenek ki rég...fél fogamra sem elég egy-egy ilyen lap, és két ilyen fél órás újságból már egy könyvet is kapok lassan...

De olyan nehéz választani...mit olvassak, mihez van egyáltalán valami közöm...nem sok olyan helyet találtam, ahol hozzám hasonló átlag népek írták volna le a véleményüket egy-egy bestsellerről vagy akármilyen könyvről,miután letették.
Vagy csak én nem találtam...mindegy is...

Erdély több szempontból érdekel, a családom fele onnan származik,bár én 5 éves korom óta nem jártam ott, és nem is nagyon vannak emlékeim.
De szeretem az ottani történeteket. Úgyhogy ezzel kezdek most.

A mai nap még csak jövés-menéssel telt,postán voltam, bevásároltunk, többek között hallgattam az egyik ismerősömre, aki a vizesedő lábamra a 10. számú Schüssler sót ajánlotta, abból is beszereztem egyet, viszont a magnéziumom elfogyott, de csak itthon kapcsoltam. És a dm-ben is megvettem a tisztasági csomagom egy részét, amit majd a kórházas táskába szánok. És véletlen kifogtam egy csomag Pampers nedves törlő akciót, 6 csomag volt egyben 2200 Ft, nagyjából 350 Ft-ra jön ki egy ilyen (talán) 64 db-os. Annál minden drágább..

Vettem egy regiszteres füzetet is, amibe a receptjeimet szeretném összeírni, ahogy anyukámnál láttam, és megfőztem az ebédet, elmosogattam (félig-meddig), és elfáradtam.

Kicsit most pihennem kell, mert érzem, hogy hosszú utolsó hónapnak nézünk elébe:)
Az első CTG 20-án lesz a 36. hetes labor is, viszont a doktornőhöz pénteken már csak július 4-re kaptam időpontot, remélem, addig nem szülünk.:)

Két hét múlva visszaköltözöm Szentendrére.

3 megjegyzés:

  1. Évi, kíváncsi vagyok,neked tetszik-e,mert nekem rettenetes volt, írtam is róla:
    http://zazalea.blogspot.com/2011/06/nem-sok-konyv.html


    de olvasd el, nagyon kíváncsi vagyok...:o)

    VálaszTörlés
  2. Na ezután a kritika után kíváncsi leszek, hogy Évi mit ír majd róla:) A kettőtök véleményét összevetem és aztán eldöntöm, hogy kiolvassam-e:)

    VálaszTörlés
  3. eddig is a listámon volt ez a könyve, de ezek a kommentek után pláne érdekel :D

    VálaszTörlés